2015-01-23 09:21:39• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A hangulata egyre könnyedebb lesz

Napi horoszkóp január 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Négy jó bolygó áll a barátságait jelző sorsterületen. A lehető legjobbat adja magából, és másoktól sem kap kevesebbet viszonzásul. Ma a munkáját is elismerik, és komoly összeggel jutalmazhatják. Ha vitája lenne az egyik kollégájával, ma ön kerül ki belőle győztesen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Nap az ég tetején áll, ez pedig a felettesét jelzi. Ma nem lenne szabad önálló kezdeményezésbe fognia, főleg nem olyanba, ami nagyobb beszerzést is igényel. Ha szeretné megőrizni mások szimpátiáját, vonuljon egy kicsit háttérbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bolygóhalmozódás van a Vízöntő jegyében, amit a saját javára kellene fordítania. Lehetősége lesz arra, hogy fontos kérdéseket tisztázzon, hogy másoknak segítsen, és eldobjon mindent, ami nem tesz jót önnek. Készítsen helyet az új dolgoknak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében áll, közelít az Uránuszhoz. Üljön le, vegyen elő papírt és ceruzát, majd írja fel minden tervét, amit az ön előtt álló hónapban akar megvalósítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A hangulata egyre könnyedebb lesz, a napja pedig mentes minden komplikációtól. Kellemes beszélgetéseket folytathat, könnyed találkozásokban lehet része, és részt vehet spontán szerveződő programokon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne rakjon minden szót patikamérlegre, mert az emberek többsége nem gondolja komolyan azt, amit mond. Ma ne várjon nagy dolgokat sem, mert mindenki mindent lazán vesz, és gyorsan megváltozhatnak a dolgok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Halak jegyében együtt áll a Neptunusszal, ami érzékennyé és szentimentálissá teszi önt. Jobban igényli majd a közelséget és a gyengéd érintéseket, mint amennyire ezt bevallaná magának...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A napi rutin nem marad a szokott keretek között, de ön elég rugalmas ahhoz, hogy megbirkózzon a nehézségekkel. Este nem tud majd lazítani, a legszívesebben egész éjjel dolgozna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars a Neptunusszal és a Holddal együtt az ön otthonát jelző területen áll. Vigyázzon nehogy megsérüljön, főleg a forró anyagok okozhatnak komolyabb egészségügyi problémákat. Ha elmegy otthonról, kétszer is ellenőrizze, hogy eloltotta-e a tűzhely lángját vagy a gyertyákat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bár a Hold a Halak jegyéből a legtöbb jegyre nyugalmat áraszt, önnek ebből nem jut. Még az is megtörténhet, hogy egy telefonbeszélgetés közben veszik össze valakivel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nyugalomra és elmélkedésre intik önt az égiek. Nem lenne helyes óriási akciókat indítani, mert ma hiánycikk a koncentráció, így az ügy eleve vesztésre van ítélve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Három bolygó is látható a Halak jegyében: a Hold, a Mars és a Neptunusz. A pozitívum ebben az, hogy nagyon sok ember közelít ön felé barátságosan. Negatív oldala, hogy mindannyian akarnak öntől valamit...

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: